Vrienden,

 

Er is veel veranderd sinds de laatste keer dat we elkaar spraken.  Zo trokken we de deuren van onze geliefde Bar & Restaurant Josephine’s definitief achter ons dicht. Maar niet zomaar, of wat had je gedacht? Op hetzelfde adres openden we onlangs de deuren van ‘The Dirty Rabbit’. Alles vanuit de overtuiging dat verandering uitdaging betekent, en ons scherp houdt en jullie nieuwsgierig maakt.

 

Om het even over onze nieuwe bar te hebben … geen betere omschrijving dan dat van een stoere motorclub maar dan zonder de motards, of wat dacht je van een stripbar maar dan zonder de strippers. Krijg je al een idee nu? We verwennen jullie met sublieme cocktails van onze Belgische ‘Beste Barman’ Dries Botty. Cocktails die perfect samengaan met de ‘dirty’ tapas van Vadim Vesters.

 

Voor zij die geïnteresseerd zijn in onze bar en de scherpe kantjes, neem een kijkje op www.thedirtyrabbit.be. Wil je ons volgen, check dan onze Facebookpagina voor een kijkje achter de schermen. En voor de echte vrienden… spring gewoon binnen, drink een cocktail en geniet van de optredens.

 

Hope to see y’all soon!